Blog | 9.10. 2020

Dodatne storitve po meri

Izobraževanje po vaši meri

Želite izpeljati izobraževanje prilagojeno željam in potrebam vašega podjetja?

Lahko vam pomagamo, svetujemo in organizacijsko izpeljemo. Skupaj lahko izberemo tematiko in sestavimo ustrezen program izobraževanja ter določimo cilje, ki jih želite z izobraževanjem doseči. Pokrivamo vsa področja iz kataloga znanj. Izobraževanje po meri torej pomeni, da se bomo dogovorili o terminu, obliki, lokaciji, predavatelju, literaturi in celo ceni.


Pisanje poslovnih načrtovi/investicijskih programov in prijav na razpise

Bi se želeli prijavit na razpis, ali dobit kredit od banke, pa še nimate izdelanega poslovnega načrta? Mi ga izdelamo za vas!

Poskrbimo pa lahko tudi za vso vašo dokumentacijo (poslovni in finančni del ter ostalo prijavno dokumentacijo) ob prijavi na različne razpise.


Mnenje strank o nas:

"Agencija Pira nam je pripravljala celotno dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev za nove stroje v naši proizvodnji (Pomurski razpis). Pri pripravi dokumentacije so se maksimalno angažirali, svetovali in iskali najboljše možnosti za naše podjetje. Naša ideja po modernizaciji proizvodnje in njihova angažiranost in strokovnost pri pripravi dokumentacije je bila prava formula za uspeh."
Seruga vac d.o.o.

"Na Piro sva se obrnila z namenom prijave na razpis za subvencijo. Priprava celotne dokumentacije je bila zelo ažurna, korektna in točno fokusirana za namen prijave, kljub temu, da smo imeli le nekaj dni časa za oddajo. Dokumentacija je bila napisana zelo profesionalno in natančno. Tudi kasneje, ko sva že dobila subvencijo so nama pomagali z različnimi dokumenti, ki so bili potrebni za zagon najinega podjetja. Vsem, ki so v dvomih in ki nimajo zadostnega znanja za pripravo takšnega razpisa ter takšnih ali drugačnih dokumentov vam priporočava, da se obrnete na njih in skupaj z njimi uresničite svoje podjetniške sanje."
KANIVA sport Nino Katona s.p.


Uvajanje in vzdrževanje standardov kakovosti (ISO 9001, ISO 22000 in ISO 14000)

Želite uvesti standarde in ne veste, kako bi se tega lotili?

Bi potrebovali pomoč pri vzdrževanju standardov?

Pomagamo vam pri vzpostavitvi in pri vzdrževanju standardov, tako strokovno kot administrativno. Z lastnim in zunanjim kadrom.